alle kategorier
ENEN

Forside>Nyheder

Alle fyrværkerifabrikker i Liuyang og Jiangxi vil tilbage på arbejde siden 1. september

Tid: 2023-09-11 Hits: 42

Arbejderne er tilbage på arbejde for massevis af ordrer -- indenlandske ordrer skal være færdige i december / januar før kinesisk nytår, og alle udenlandske ordrer skal være færdige inden kinesisk nytår. Nogle af de senere bekræftede udenlandske ordrer kan blive afsluttet senere, indtil april eller maj 2024.  

Med hensyn til de 19. Asian Games Hangzhou (dato fra 23. september til 8. oktober), kan det forårsage pauser for fyrværkerifabrikker, men det er ikke meget sikkert.

Vi er Liuyang Guandu Fireworks Factory, vi har lige haft et sikkerhedsproduktionsmøde, før fabrikken åbner igen for direktører og teknikere, og for arbejdere i fareklasse 1.1-1, 1.1-2 og 1.3 holder de sikkerhedsmøde fra 30. august til august 31. 

Alle kinesiske fabrikkers kapacitet i fyrværkeriindustrien er stærkt påvirket af hjemmemarkedets krav og høje priser siden slutningen af ​​2022. Uanset de små og store varer (store kager og udstillingsskaller) er ordreafgivelsen langsommere end normale år, som ca. 50% af fabrikkens kapacitet er besat af hjemmemarkedet.

billede-1